ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
 
Ραντεβού Στον Αέρα
play-sharp-fill

Ραντεβού Στον Αέρα

Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την Μις Ευρώπη και η Τζένη συνοδεύει την αδελφή της Μαίρη που είχε στεφθεί Μις Ελλάς. Όταν θα επιστρέψουν ηττημένες, η Μαίρη με δύο φίλες της γνωρίζουν και ερωτεύονται τρεις σμηνίτες. Για να μπορούν να βλέπονται συχνότερα, οι σμηνίτες πείθουν τον διοικητή τους να διοργανώσουν μια παράσταση για την αεροπορία, στην οποία του υπόσχονται ότι θα συμμετέχει και η αγαπημένη του ηθοποιός, Ρένα Βλαχοπούλου. Μόνο που αντί για την ηθοποιό, εμφανίζεται η Τζένη, η οποία της μοιάζει εκπληκτικά και ξεκινάνε τα μπερδέματα.

Η ταινία ήρθε 1η σε εισπράξεις ανάμεσα σε 101 ελληνικές ταινίες εκείνης της χρονιάς και θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες μουσικές κωμωδίες της Finos Film.

Η Ρένα Βλαχοπούλου ξεχωρίζει, όχι μόνο για την εξαιρετική ερμηνεία της, αλλά και για τον ρόλο της ως αυστηρή και σκληρή επαγγελματίας - ρόλο που δεν την έχουμε συνηθίσει να ερμηνεύει.

Στην ταινία παρουσιάζεται και ένα χορευτικό της Ελένης Προκοπίου, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν σούρουπο, αλλά φαίνονται σαν ηλιόλουστες σκηνές, χάρη στην ειδική τεχνική επεξεργασία απο τον ίδιο τον Φιλοποίμενα Φίνο.

Το φινάλε της ταινίας θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ίσως προφητικό όσον αφορά την έλευση της τηλεόρασης.

Η ταινία έχει αποκατασταθεί ψηφιακά σε HD και είναι διαθέσιμη από την Φίνος Φιλμ.

finos-film-inline-logo
Παρόμοιες Ταινίες