Η ΚΟΜΗΣΣΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
Η Κόμησσα Της Κέρκυρας
play-sharp-fill

Η Κόμησσα Της Κέρκυρας

Ένας επιχειρηματίας, ο Σωτήρης Καρέλης, πάει στην Κέρκυρα και προσπαθεί να πείσει μια δασκάλα πιάνου, τη σιόρα Αντζολίνα, να του πουλήσει το αρχοντικό της για να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο. Εκείνες τις μέρες, φτάνει στο νησί ένα μουσικό γκρουπ από την Ιταλία, που μόλις το έχει εγκαταλείψει η τραγουδίστριά του. Η Αντζολίνα πείθεται να τους φιλοξενήσει σπίτι της, αλλά και να αντικαταστήσει την τραγουδίστρια. Όλα ανατρέπονται, όμως, όταν προσγειώνεται στο νησί η Ιταλίδα τραγουδίστρια μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, και αρχίζουν τα μπερδέματα.

Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στον τόπο καταγωγής της Βλαχοπούλου, την Κέρκυρα.

Τη μουσική και τα τραγούδια της ταινίας υπογράφει ο επίσης Κερκυραίος, Γιώργος Κατσαρός. Το τραγούδι "Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι", αν και το έγραψε ο Αλέκος Σακελλάριος, χρειάστηκε τη βοήθεια του Κατσαρού για να του βρίσκει φράσεις, λέξεις και τοπωνύμια της Κέρκυρας που θα περιέχονταν στους στίχους του.

Στην ταινία εμφανίζεται το χορευτικό δίδυμο Φώτης Μεταξόπουλος και Νάντια Φοντάνα, που αν και δεν ήταν από τους τακτικούς συνεργάτες της Φίνος Φίλμ, συνεργαζόντουσαν με την Ρένα Βλαχοπούλου στο θέατρο και σε νυχτερινά κέντρα.

Η ταινία έχει αποκατασταθεί ψηφιακά σε HD και είναι διαθέσιμη από την Φίνος Φιλμ.

finos-film-inline-logo
Παρόμοιες Ταινίες