ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΕΞΥΠΝΟ ΜΟΥΤΡΟ
 
Ένα Έξυπνο Έξυπνο… Μούτρο
play-sharp-fill

Ένα Έξυπνο Έξυπνο… Μούτρο

Δύο συνέταιροι σε μια φαρμακοβιομηχανία, ο Ιορδάνης και ο Πότης, είναι αρκετά ζωηροί ερωτικά. Ο Πότης είναι μέγας γυναικοθήρας, γιατί αν και αρραβωνιασμένος με τη βασική χρηματοδότρια της επιχείρησης, Αμαλία, δεν διστάζει να την απατά με την καλλίγραμμη Νανά, την οποία και συντηρεί. Κάποια στιγμή, ένας φιλόδοξος νεαρός, ο Τηλέμαχος, παίρνει είδηση την απιστία και απειλεί ότι θα τα αποκαλύψει όλα στην Αμαλία. Έτσι, προσλαμβάνεται στην εταιρεία και ξεκινάνε τα μπερδέματα…

Η ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο των Τσιφόρου-Βασιλειάδη "Ο Τηλέμαχος τρύπωσε", το οποίο είχε ανεβάσει στο θέατρο ο θίασος Αυλωνίτης - Βασιλειάδου - Ρίζος, με πρωταγωνιστή τον δημοφιλέστατο εκείνη την εποχή Κώστα Χατζηχρήστο. Σε αυτή την κινηματογραφική μεταφορά, το ρόλο της Βασιλειάδου υποδύεται η Νανά Σκιαδά και το ρόλο του Χατζηχρήστου ο Κώστας Βουτσάς.

Ένα ξεκαρδιστικό τρίο κωμικών ξετυλίγεται με την παρουσία του Βασίλη Αυλωνίτη και των δύο ηθοποιών της νεώτερης γενιάς, Κώστα Βουτσά και Νίκου Ρίζου.

Ο Γιάννης Δαλιανίδης δεν υπογράφει επίσημα τη σκηνοθεσία αυτής της ταινίας, γιατί εκείνη τη σεζόν είχε γυρίσει πολλές ταινίες και δεν ήθελε να φανεί επίσημα και σε άλλη. Για το λόγο αυτό, στους τίτλους αρχής αναφέρεται ως σκηνοθέτης ένας από τους μοντέρ της FF, ο Ανδρέας Ανδρεαδάκης.

Πρόκειται για την τελευταία συνεργασία του Βασίλη Αυλωνίτη με την Finos Film.

Η ταινία έχει αποκατασταθεί ψηφιακά σε HD και είναι διαθέσιμη από την Φίνος Φιλμ.

finos-film-inline-logo
Παρόμοιες Ταινίες